Hlavní obsah
Článek

Současným trendem je pozdní mateřství, což dokazují porody Janet Jackson, Brigitte Nielsen a dalších celebrit, které porodily jako zralé ženy. Podívejte se na dámy, které se naopak maminkami staly velmi brzy. Jejich manželství ale skončila rozvodem.

Sofia Vergara

Hvězda seriálu Taková moderní rodinka se maminkou stala v září roku 1992. Tehdy jí bylo pouhých 19 let a porodila syna Manola. Rodinné štěstí jí ale dlouho nevydrželo. O rok později se Sofia Vergara rozvedla s Joem Gonzalezem a syna vychovávala sama.

Reese Witherspoon

Na konci 90. let tvořili Reese Witherspoon a Ryan Phillippe sledovaný hollywoodský pár. V roce 1998 herečka porodila dceru Avu. Tehdy jí bylo 22 let. Z její dcery už je devatenáctiletá slečna, která slavnou maminku často doprovází do společnosti, kde vypadá jako její sestra. Manželství slavných herců ale v roce 2007 skončilo rozvodem.

Britney Spears

Popová princezna se maminkou poprvé stala ve svých 23 letech, kdy porodila Seana. Mateřství se jí zalíbilo a její syn se o rok později dočkal bratra Jaydena. Britney Spears se sice s jejich otcem Kevinem Federlinem rozvedla, ale klukům našla několik náhradních tatínků. Momentálně tvoří spokojenou rodinku s trenérem Samem Asgharim.

Hilary Duff

Zpěvačce a herečce Hilary Duff se v roce 2012 narodil syn Luca. Hilary bylo 24 let a jejím manželem byl hokejista Mike Comrie. I v tomto případě došlo na rozvod. Duff je momentálně opět těhotná. Druhé dítě očekává se zpěvákem Matthewem Komou.

Kate Hudson

Ve stejném věku se maminkou stala i herečka Kate Hudson. V roce 2004 se jí narodil syn Ryder, jehož otcem je zpěvák Chris Robinson, se kterým se rozvedla v roce 2007. Kate má také sedmiletého Binghama a nedávno porodila dcerku Rani Rose. Každé z jejích dětí má jiného tatínka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám