Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Popové hvězdy Britney Spears (42) a Mariah Carey (54) nespojuje jen úspěch v hitparádách. Obě zpěvačky moc dobře ví, jaké to je bojovat s nadváhou.

Slavné divy za sebou mají spoustu úspěchu i chvíle, kdy se raději stáhly do ústraní. Vychovávají dvě děti a po několika rozchodech opět prožívají lásku. A taky jedna jako druhá mají bohaté zkušenosti s jo-jo efektem.

Britney Spears byly v minulosti kostýmy podobně těsné jako nyní Mariah Carey. Momentálně ovšem randí s fitness trenérem Samem Asgharim a je v životní formě. Dokonale vysportované tělíčko hrdě vystavuje v bikinách a dokud bude její vztah fungovat, její křivky rozhodně nepoleví.

Opačným případem je Mariah, která se v poslední době pořádně zakulatila. Nadváhu se snaží maskovat obrovskými výstřihy. Zapomíná však, že dekolt není jedinou částí jejího těla, která nabyla na obejmu.

Zpěvačky se společně setkaly v Los Angeles, kde Britney starší, zkušenější a těžší kolegyni požádala o společný snímek. „Nikdy nevíte, na koho narazíte. Skvělá noc! Spousta zábavy!“ napsala Spears k fotce s tradičně vyprsenou Carey.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám