Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to tak dávno, co Britney Spears (42) tvrdila, že kromě svých dvou synů žádného jiného chlapa ke spokojenosti nepotřebuje. Fitness trenér Sam Asghari je ovšem jejím životním úlovkem.

Zpěvačka se po rozvodu s Kevinem Federlinem neúspěšně pokoušela svým dětem zajistit náhradního tatínka. Když už to vypadalo, že zůstanou jako tříčlenná rodina, zrodila se nová láska. Sam je pro Britney nejen oporou, ale díky své profesi ji udržuje v dokonalé formě.

Charismatického Íránce Britney závidí nejedna kolegyně z hudebního šoubyznysu. Sam totiž na svém profilu na Twitteru, který se díky románku s popovou hvězdou stal senzací, rád ukazuje své vypracované tělo. Tentokrát kromě svalů upozornil také na svou další přednost. Ve volných šortkách se mu totiž rýsovala jeho mužská výbava, která rozhodně nebude podprůměrná.

Fotka samozřejmě nezůstala bez odezvy a fanoušci uznali, že Britney musí být opravdu šťastnou ženou. Našli se ovšem i takoví, kteří jsou přesvědčeni o tom, že si Sam vypomohl Photoshopem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám