Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po téměř roce od uvedení na realitní trh se konečně podařilo prodat luxusní nemovitost zpěvačky Britney Spears (42) v kalifornské prominentní čtvrti Thousand Oaks. S cenou ovšem musela jít hodně dolů. Oproti původní požadované částce tratila dva milióny dolarů, tedy více než 51 miliónů korun.

Popová diva se rozhodla pro prodej rozlehlého domu poté, co se kvůli svému koncertnímu angažmá v Las Vegas vrací do Kalifornie spíš sporadicky. Její rezidentní show Piece of Me trvá již od roku 2013, a tak pro zpěvačku přestalo mít význam udržovat si tak obrovský dům stovky mil daleko.

Spears pořídila nádherné sídlo o pěti ložnicích a sedmi koupelnách, postavené v roce 2010, koncem roku 2012 za 6,744 miliónu dolarů (173 miliónů korun). Když se jej rozhodla loni prodat, věřila ve zhodnocení nemovitosti a chtěla za ni 8,995 miliónu dolarů (231 miliónů korun). Jenže podle Los Angeles Times se nakonec našel kupec, který kývl na cenu o dva milióny dolarů nižší. Britney tak nakonec inkasovala v přepočtu 180 miliónů korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám