Hlavní obsah
Článek

Britney Spears (42) po pár týdnech spekulací o novém vztahu se Samem Asgharim kápla božskou a přidala si společnou fotografii na Instagram. Dvojice navíc o víkendu zavítala do japonské restaurace Gyu-Kaku v Los Angeles a paparazzi ji cestou načapali. Britney se na rande s pohledným modelem a osobním trenérem také náležitě nastrojila do úzkých minišatů a sexy vysokých kozaček...

Asghari se objevil ve zpěvaččině novém dráždivému klipu k písni Slumber Party a zřejmě při jeho natáčení se také seznámili. Živočišný Íránec, který do USA přicestoval před devíti lety a začal se živit jako osobní trenér, má na svém Instagramu už 168 tisíc sledujících a tento počet bude zřejmě s vlivnou partnerkou po boku strmě stoupat.

Není to ovšem poprvé, co se Sam podílel na videoklipu některé hudební hvězdy. Objevil se například i ve videu k písni Work From Home dívčí skupiny Fifth Harmony. Nechme se překvapit, zda bude i dobrým otcem pro zpěvaččiny dva syny. Z manželství s Kevinem Federlinem má jedenáctiletého Seana a o rok mladšího Jaydena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám