Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britney Spears (42) se v posledních letech pro samé vystupování v Las Vegas při svých rezidentních show v resortu Planet Hollywood tak trochu vytratila z žebříčků hitparád. Tomu ale letos po vydání posledního alba udělala přítrž. Jedná se o její již devátou studiovou desku Glory, ze které nyní vysílá do světa peprnou novinku Slumber Party.

Britney do singlu, jejž nazpívala s talentovanou třiadvacetiletou kolegyní Tinashe, vkládá velké naděje, zapojila jej již i do svých koncertních show Britney: Piece Of Me. Zpěvačky cílí na fanoušky líbivými rytmy a především žhavou podívanou, v níž nechybí ani jejich chvílemi velmi žhavé dotyky.

Tinashe se kromě hudby, kterou si i sama skládá, věnuje také tanci, modelingu a herectví. Převážně v teenagerském věku se objevila v několika seriálech a filmech, dabuje také animované snímky. Její zřejmě nejznámější rolí byla v letech 2008 - 2009 postava Celeste (přítelkyně Jakea) v seriálu Dva a půl chlapa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám