Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pryč je období, kdy Britney Spears (42) v bikinách a svých kostýmech vzbuzovala spíš rozpaky než nadšení. Zpěvačka nastolila přísný řád co se jídelníčku, návštěv posilovny i praktikování jógy týče a píle se vepisuje do každého jejího svalu.

Zpěvaččini fanoušci tak na koncertech a lasvegaských vystoupeních opět obdivují jak její pěvecké výkony, tak i ty taneční a pevnou postavu. A nejen na koncertech, i v kalifornských ulicích, kde se žena s přezdívkou popová princezna pohybuje nejčastěji, či v reklamách. Tam ale přiloží ruku k dílu i grafici, takže to nepůsobí tak věrohodně.

To zpěvaččiny snímky ve fotogalerii, které vznikly na cestě za nákupy kosmetiky ve společnosti jednašedesátileté maminky Lynne, jsou aktuálním důkazem její formy.

Stejně tak snímky zachycující Britney v posteli Jimmyho Kimmela, pro kterého si připravila žertík... V noci vnikla i se svými tanečníky do jeho ložnice a všichni spoře odění udělali show přímo v posteli slavného moderátora. Takové probuzení si nejspíš nepředstavoval ani v těch nejdivočejších snech...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám