Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nasazení, s jakým se Britney Spears (42) v neděli představila na udílení hudebních cen Billboard pro rok 2016, bylo dechberoucí. Zpěvačka dokázala, že si po letech výkyvů v kariéře i váze zaslouží opět oslovení popová princezna. Svým pětiminutovým fyzicky náročným vystoupením senzačně odstartovala v lasvegaské T-Mobile Areně celý večer, na němž každoročně nechybí ty největší hvězdy hudební branže.

Čtyřiatřicetiletá Spears nastoupila na scénu se svým hitem z roku 2013 Work Bitch v červeném sexy kostýmu s kloboukem, ale postupně ze sebe téměř všechno strhala. Nakonec zůstala pouze v miniaturních štrasových kalhotkách, podprsence a barevně sladěných kozačkách nad kolena. Britney do svého vystoupení zakomponovala snad všechno, z čeho čiší erotika. Kromě pořádně těsného kontaktu s tanečníky, svlékání a divoké choreografie nechybělo ani rajtování na obří kytaře.

Britney tímto vystoupením jen všechny utvrdila, že získání Billboard Millennium Award jí právem náleží. Po Whitney Houston a Beyoncé se stala teprve třetí umělkyní, která toto prestižní ocenění získala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám