Hlavní obsah
Článek

I oceňovaná herečka, která oslňovala na červeném koberci, stejně jako na filmovém plátně, občas šlápne vedle. Brie Larson (34) se přesvědčila o tom, jak jí může nepadnoucí model ubrat na kráse.

Před dvěma lety sbírala herecké ceny za hlavní roli ve filmu Room i body od módních policistů. Brie totiž prokázala, že má nejen velký talent, ale také dobrý vkus, nebo přinejmenším kvalitního stylistu. Ať už si šla pro Oscara, Zlatý glóbus či Cenu BAFTA, oblékla šaty zdůrazňující svou štíhlou siluetu.

Na nedávné newyorské premiéře nového filmu The Glass Castle se Brie objevila v šatech, které působily dojmem, jako by byly narychlo spíchnuté ze záclony. Herečka s nimi měla problém především při chůzi, kdy musela přebytečný materiál držet u těla. Pohodlně se v nich určitě necítila ani při usazení do kinosálu.

Oscara se Brie Larson dočkala za ztvárnění mladé matky vychovávající syna v iluzi, že celý svět je jediným pokojem, v němž jsou oba uvězněni. V The Glass Castle si pro změnu zahrála dceru vyrůstající v nefunkční rodině.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám