Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Skutečný věk oblíbené herečky by na první pohled uhodl opravdu jen málokdo. Rachel McAdams letos oslaví 38. narozeniny, ale před kamerou by klidně mohla ztvárnit puberťačku.

Drobná blondýnka měřící pouhých 163 centimetrů svůj mladistvý vzhled zdůraznila modelem v lolitkovském stylu, v němž dorazila na setkání umělců nominovaných na Oscara. V krátkých oranžových šatech ozdobených červenou mašlí pod krkem vypadala jako holčička, která měla namířeno do školní lavice. Na slavnostní recepci tak Rachel působila jako vrstevnice podstatně mladších kolegyň Jennifer Lawrence (33) a Brie Larson (34).

Vůči stárnutí naprosto imunní kráska se na hvězdné setkání dostala díky filmu Spotlight, který jí zajistil nominaci za nejlepší vedlejší roli. Rachel podle bookmakerů příliš velkou šanci na úspěch nemá, ale její novinářské drama o odhalení sexuálního zneužívání dětí v katolické církvi je favoritem hlavní kategorie.

Rachel McAdams, která se loni objevila i ve filmech Bojovník s Jakem Gyllenhaalem (43) či Aloha s Bradleyem Cooperem (49), je momentálně v jednom kole. Během několika dní zazářila také na festivalu v Santa Barbaře a udílení Directors Guild Awards, kde Spotlight musel ustoupit drsnému snímku Revenant: Zmrtvýchvstání.

Reklama

Další články

Načítám