Hlavní obsah
Článek

Je čím dál náročnější orientovat se v soukromém životě Briana Austina Greena (50). Hvězda Beverly Hills 90210, jež se loni rozešla s manželkou Megan Fox (37), totiž zrovna nezahálí. Sharna Burgess (35), tanečnice z americké verze soutěže StarDance, je již třetí blondýnkou, která se od rozchodu s Megan po jeho boku objevila.

Pár si momentálně užívá romantiku na havajských plážích, kde předvedli i svá vypracovaná těla v plavkách. A nutno zmínit, že působili jako dvě hrdličky, zamilované úsměvy střídaly polibky a něžná objetí. Známost podle všeho trvá teprve několik týdnů.

Krátce poté, co Green oznámil rozchod s manželkou, se objevil s Courtney Stodden, ale jednalo se prý pouze o pracovní schůzky. Pak se vodil za ruku s modelkou Tinou Louise, ale ani tato známost nevydržela. Uvidíme, na jak dlouho to tedy bude tentokrát.

Megan mezitím zveřejnila vztah s rapperem Machine Gun Kellym, o němž hovoří jako o své spřízněné duši. Půl roku po oznámení rozchodu s Greenem podala žádost o rozvod, i když to není poprvé. O rozvod žádala už v roce 2015, pak se ale k herci vrátila a pořídili si třetího syna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám