Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V dosavadním výčtu bývalek Bradleyho Coopera (49) se to hemžilo převážně modelkami a herečkami, tentokrát ale herec zabrousil do zcela jiných vod. Jeho novou láskou má být podle zdrojů Page Six šestačtyřicetiletá Huma Abedin, která se věnuje politice. Spolupracovala převážně s prezidentskou kandidátkou Hillary Clinton.

Bradleyho s Humou seznámila jejich společná přítelkyně a šéfredaktorka módní Bible Vogue Anna Wintour (72) a dvojice už údajně potají randí několik měsíců. Společně se dokonce měli začátkem května vydat i na ples Met Gala, ale jako pár se k sobě pochopitelně nechovali, a tak se jim podařilo udržet romanci pod pokličkou ještě další více než dva měsíce.

I pro Humu je vztah s hollywoodským esem něco zcela nového. Jejím exmanželem je nechvalně proslulý bývalý newyorský kongresman Anthony Weiner, který je spojován s několika sexuálními skandály a v roce 2017 byl odsouzen k 21 měsícům za mřížemi za sex s nezletilou dívkou. Abedin má s Weinerem desetiletého syna.

Jeden z nejlépe placených hollywoodských herců má také jednoho potomka, a to pětiletou dceru Leu s modelkou Irinou Shayk. V minulosti pak randil například s herečkami Jennifer Esposito, Renée Zellweger, Zoe Saldanou či modelkou Suki Waterhouse.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám