Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se Irina Shayk (38) nedávno procházela po New Yorku v dlouhé mikině, trochu to vypadalo, že si zapomněla doma kalhoty nebo sukni. Když si vršek ale vyhrnula, ukázalo se, že kraťasy pod mikinou přítomny jsou. I když toho zrovna moc nezakryly.

Modelka má dokonalé nohy, takže si může dovolit vylézt třeba jen v prádle. Ostatně v prádle ji fanoušci vídali každou sezónu během přehlídek Victoria´s Secret.

Irina se v poslední době věnuje převážně dceři, kterou má s expartnerem Bradleym Cooperem (49). S tím se rozešla loni, dceru Leu (3) mají ve střídavé péči.

Herec, který jde z role do role, se nedávno pochlubil, že dcerku učí plavat, zatímco pečuje o svou skoro osmdesátiletou matku. Izolují se v jejich malém domku, kam nikdo nesmí. Ani Cooper prý raději nevychází. Nechce riskovat matčino zdraví.

Se Shayk se rozešli v dobrém, nasvědčuje tomu i to, že i po rozchodu pózovali na jedné z akcí společně. Shayk se v dubnu objevovala po boku prodejce umění Vita Schnabela, který v minulosti randil například s Heidi Klum nebo Amber Heard. Své soukromí však modelka nijak nekomentuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám