Hlavní obsah
Článek

Od doby, co se provalil rozchod hvězd Iriny Shayk (38) a Bradleyho Coopera (49), uplynulo pár dní. Modelka se mezitím „uklidila“ na Island, kde zapózovala v plavkách ve volné přírodě. Island navštívila pracovně, odcestovala den poté, co se objevily informace o „skutečném“ důvodu, proč se pár rozešel.

Zdroj sdělil časopisu People, že herec byl emocionálně nepřítomen během natáčení oscarového snímku Zrodila se hvězda s Lady Gaga (38). To prý jejich vztah negativně ovlivnilo, a přestože se prý snažili ho zase slepit, nic ho nezachránilo.

„Jenom pár lidí vědělo o tom, co se skutečně děje,“ řekl zdroj o jinak velmi nesdílném páru. Že projekt zabral Cooperovi, který snímek i režíroval, hodně času, potvrdil sám herec při přebírání ceny BAFTA. V děkovné řeči zahrnul i partnerku Irinu a vyjádřil vděk za její trpělivost v průběhu celého procesu.

Jenže trpělivost modelce nejspíš došla. „Bradley je velmi koncentrovaný na svou kariéru a nepřipouští žádné rozptýlení. Když má roli, zůstane tou postavou alespoň částečně po celou dobu natáčení,“ doplnil zdroj o Cooperovi, který v Hollywoodu proslul svými ambicemi.

Reklama

Další články

Načítám