Hlavní obsah
Článek

Kdo pečlivě sledoval předávání Oscarů, nemohly mu uniknout pohledy, které si na pódiu po doznění písně Shallow vyměnili Lady Gaga (38) a Bradley Cooper (49). Staly se jedním z nejkomentovanějších momentů celého večera. Chemie, která mezi interprety zafungovala, si všimla i zpěvačka Mel B, která si rovněž neodpustila komentář.

„Cítila jsem se kvůli Bradleyho přítelkyni nepříjemně... Ale ráda bych si myslela, že to bylo součástí celého vystoupení, protože mezi ženami existují jistá pravidla, tak doufejme, že....doufejme, že to bylo profesionální,“ uvedla zpěvačka v Good Morning Britain.

Oscaři byli první velkou společenskou událostí, na niž Lady Gaga dorazila po oznámení rozchodu se snoubencem Christianem Carinem. To zmínil i další z diskutujících, moderátor Piers Morgan, který, nutno říct, rád provokuje, ať už jde o cokoli.

„Lady Gaga sundala zásnubní prstýnek, zrovna se rozešla se snoubencem, a když si dáte jedna a jedna dohromady, tak vám vyjde sundaný zásnubák a pak pohledy na Bradleyho Coopera, které, abych tak řekl, překračují meze,“ šťoural britský moderátor ve stejném pořadu.

Mimochodem to byl právě Morgan, kdo veřejně zesměšnil představitele Jamese Bonda Daniela Craiga kvůli tomu, že nosí své dítě v nosítku. Označil to za zženštilé a dostal virtuální nakládačku od uživatelů sociálních sítí.

Jisté však je, že vystoupení s Bradleym Cooperem Lady Gaga prožívala opravdu velmi intenzivně. Je až tak dobrá herečka?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám