Hlavní obsah
Článek

Žádná exotika a liduprázdné písčité pláže lemované palmami, ale jezero. Topmodelka Irina Shayk (38) si s přítelem Bradleym Cooperem (49) jako místo své dovolené vybrali Gardské jezero, které je největší v Itálii a nachází se v nádherné horské krajině u Alp.

Originální destinace byla jistě skvělou volbou, jelikož široko daleko okolo nich nebyli k vidění žádní další turisté. Jejich soukromí tak evidentně narušili až fotografové.

Jak Irina, tak Bradley se odmítají veřejně vyjadřovat o jejich vztahu, a tak se nikdy pořádně neví, zda spolu stále jsou, či nikoli. Herec z Pařby ve Vegas či Terapie láskou si totiž poměrně často vyrazí ven s některou ze svých kolegyň. Nakonec je ale pokaždé opět viděn ve společnosti původem ruské modelky, jejíž dosud nejdelší vztah byl ten s fotbalistou Cristianem Ronaldem. Tam to ale nakonec po pěti letech loni definitivně rozsekly fotbalistovy nevěry a jeho maminka, se kterou se prý Irina nemusela.

To Cooperovu maminku už stihla Shayk poznat loni v září a v květnu byl dokonce Bradley zvěčněn, jak se vede za ruku s Irinou a na druhé straně s její maminkou Olgou. Všichni společně měli namířeno na koncert Beyoncé v Pasadeně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám