Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Jennifer Lawrence (33) na dámské jízdě předvedla své dokonalé tělíčko v bikinách. Poté, co se stala obětí hackerů, kteří zveřejnili nejintimnější obrázky ze soukromí celebrit, už ale nikoho příliš nepřekvapí.

Skandál s ukradenými erotickými fotkami je sice promlčen, ale co se jednou objeví na internetu, je navždy veřejným materiálem. Jennifer a další hvězdy se tak musely smířit s tím, že minulost nezmění. Nejslavnější herečka své generace se přitom nemá rozhodně za co stydět, což předvedla i na dovolené, kde jí kromě neznámých kamarádek dělá společnost i kolegyně Amy Schumer.

Čtyřiadvacetiletá herečka dosáhla v Hollywoodu obrovského úspěchu, a chvíle volna jsou pro ni velkou vzácností. Letos ji v kinech čeká vyvrcholení sci-fi ságy Hunger Games a drama Joy, které jí pravděpodobně pomůže posbírat další filmové trofeje. Jeho režisérem je totiž David O. Russell, díky jehož Terapii láskou se Lawrence v roce 2013 dočkala Oscara. I tentokrát jí na plátně bude dělat společnost Bradley Cooper (49), s nímž se před kamerou sešla už počtvrté, což může působit jako poněkud ohraná písnička.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám