Hlavní obsah
Článek

Ani vztah s mimořádně přitažlivou a všemi obdivovanou modelkou nezaručí partnerovu věrnost. Zvlášť tehdy, pokud se jedná o zámožného obletovaného fotbalistu. Své o tom ví nejen Alena Šeredová (46), ale i její ruská kolegyně Irina Shayk (38). Ta údajně na přelomu roku Cristianu Ronaldovi (39), o jehož sexuální orientaci se nyní znovu spekuluje, přišla rovnou na několik nevěr a po pěti letech od něj ze dne na den odešla. Kráska, která si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek práce, zdobí i srpnové vydání lifestylového magazínu Sorbet.

Před objektiv se modelka postavila původem teheránskému módnímu fotografovi Alimu Mahdavimu, který rovněž inicioval kompozici s pořádným hadím mackem. Výsledkem se nyní Shayk pochlubila na Instagramu a fotografovi zároveň vyjádřila poděkování.

Na Ronaldovu ex, která je od roku 2007 nedílnou součástí plavkového Sports Illustrated a v roce 2011 jí byla dokonce věnována jeho obálka, si počkalo jiné svůdnické eso - hollywoodský herec Bradley Cooper (49). S Irinou se začal objevovat jen několik týdnů po rozchodu s modelkou Suki Waterhouse.

Reklama

Další články

Načítám