Hlavní obsah
Článek

Brad Pitt (60) se hodlá právně bránit proti „osobním útokům“ a „zkresleným informacím“, které během soudního sporu o Château Miraval v dokumentech popsal právní tým Angeliny Jolie (48), uvedla hercova advokátka Anne Kiley.

Jolie popsala, že ji i jejich děti během údajného incidentu ze září 2016 Pitt fyzicky napadl. Při potyčce měl jedno z dětí škrtit, druhé udeřit do obličeje, a své tehdejší ženě dokonce způsobit poranění zad a lokte.

„Brad od začátku přebíral zodpovědnost za všechno, co v minulosti napáchal, na rozdíl od druhé strany. Ale nebude se přiznávat k něčemu, co neudělal,“ sdělila v prohlášení Kiley.

„Naštěstí, různé veřejné orgány, které se proti němu v uplynulých šesti letech pokusila druhá strana použít, učinily svá vlastní nezávislá rozhodnutí. Brad bude i nadále řešit věci soudně, jako činil doposud,“ dodala.

Narážela na anonymní žalobu Angeliny, kterou herečka podala neprodleně po údajném incidentu. Věc tehdy vyšetřovala FBI. Ti však došli k závěru, že se Pitt ničeho nedopustil, a žádné obvinění nepadlo. Právní tým Jolie s výsledkem není spokojen a myslí si, že měl agent FBI, který se věcí zabýval, obvinit oscarového herce z federálního zločinu.

Pittův mluvčí k věci v úterý pro Hollywood Reporter dodal, že "Jolie neustále mění sled událostí a k příběhu si konstantně něco domýšlí a přidává". Její tvrzení označil za "absolutně smyšlená".

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám