Hlavní obsah
Článek

Šestnáctiletá Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, dcera bývalých hereckých manželů Angeliny Jolie (48) a Brada Pitta (60), má obrovský pohybový talent. Pod vedením instruktora Hamiltona Evanse, který na internetu zveřejnil nové taneční video svých svěřenců z tanečního studia Millenium Dance Complex, se objevuje i Shiloh, která zde má minutový vstup a prezentuje se v popředí trojice tanečníků.

V populárních tanečních videích z proslulého studia z losangeleského Studio City se vždy na jednu píseň střídá po jednotlivých blocích skupina tanečníků s nacvičenou choreografií. Tentokrát se v čase 2:30 objeví právě i Shiloh tančící na nový song Vegas zpěvačky jménem Doja Cat.

Teenagerka má na sobě černé tepláky a tričko s nápisem The Beatles a rozhodně ji nikdo nemůže nařknout z protekce, její pohybové nadání je nezpochybnitelné, jak se sami ve videu můžete přesvědčit.

„Shiloh miluje tanec. Je skutečně talentovaná a taneční hodiny navštěvuje už několik let. Vytvořila si v této komunitě několik dobrých přátel. Mají spolu chatovací skupiny, kde sdílejí své oblíbené playlisty. Učitelé jsou z ní všichni nadšení. Brad a Angie jsou na ni moc pyšní,“ prozradil zdroj z jejího okolí s tím, že pokud by se Shiloh chtěla tanci věnovat dál, může to dotáhnout daleko.

Dívka narozená v Namibii se již objevila v předešlém videu sdíleném tanečním studiem, a to na píseň About Damn Time zpěvačky Lizzo. V něm je součástí závěrečné trojice tanečnic a vystupuje opět v černém oblečení vlevo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám