Hlavní obsah
Článek

Sandra Bullock (59) si sice dává hereckou pauzu, aby se mohla věnovat svým dětem, ale ještě musí pěkně zviditelnit svůj nejnovější počin. Po několika vážnějších rolích se vrátila do romantické komedie, kde si zahrála po boku hollywoodských krasavců Channinga Tatuma (43) i Brada Pitta (60). Ovšem hlavní roli ve filmu měl její třpytivý overal.

„Ve filmu Ztracené město jsme museli zdolat jednu zásadní překážku - overal. Ten je sám o sobě další postava ve filmu,“ uvádí ve videu Sandra a dodává: „O tomhle overalu budu mluvit po zbytek života, ale oblékla bych si něco jiného? Ani náhodou.“

Jak se v krátkém rozhovoru vyjadřují tvůrci snímku, šlo o to vytvořit co nejnepohodlnější oblečení, které by si člověk vzal do džungle. „Bude se v něm muset brodit řekou, šplhat po skalách a plavat v oceánu,“ prozradil režisér Aaron Nee.

K outfitu Sandry se vyjádřil i Channing Tatum: „Já jsem se cítil nepohodlně, ač jsem měl normální kalhoty a tenisky, ale overal? Byl těsný a k tomu ty boty na podpatku. Nechci si představit, co jí ty flitry dělaly s kůží. Musela si připadat, že je oblečená do struhadla.“

V ukázce je vidět, že její fialový obleček je nazván disko koulí i dupačkami, ale na jeho výběru se podílela sama Sandra. „Sandy B má ráda overaly. A má je ráda třpytivé,“ smála se ve videu herečka.

Reklama

Další články

Načítám