Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brad Pitt (60) prý byl ve Francii spatřen s modelkou Nicole Poturalski (27). Podle svědka OK! magazínu společně vystupovali ze soukromého letounu. Pitt zde vlastní Château Miraval, nemovitost si v roce 2011 pořídil s Angelinou Jolie.

Podle zdroje zmíněného magazínu se prý chovali jako pár a herci údajně ani nevadilo, že je na veřejném místě a může ho někdo vidět. Mluvčí Pitta ani modelky nechtěli komentovat povahu jejich vztahu.

A kdo že je tato atraktivní kráska? Pochází z Německa, ale má polské kořeny. Mluví pěti jazyky a je maminkou syna Emila. Objevila se už i na obálkách předních módních magazínů a přehlídkách světově proslulých návrhářů.

Pitt podle všeho od rozchodu s Angelinou Jolie s nikým nerandil. Nebo se mu to podařilo utajit. Fanoušci by ho sice rádi viděli zpátky s exmanželkou Jennifer Aniston, ale tomu se bývalý hvězdný pár směje.

S Jolie má Pitt šest dětí a jejich nekonečný rozvod, který se táhne od roku 2016, stále není dovršen, brzdí ho finanční vyrovnání, i když oba už nějakou dobu vystupují jako svobodní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám