Hlavní obsah
Článek

Exmanželé Brad Pitt (60) a Jennifer Aniston (55) budou poprvé od roku 2001 pracovat spolu. Připojit by se měli k živé četbě komedie Zlaté časy na Ridgemont High, hitu z 80. let.

Pitt a moderátor Jimmy Kimmel jsou nejnovějšími přírůstky do hvězdné sestavy. Do té kromě Aniston patří také Julia Roberts, Matthew McConaughey, Shia LaBeouf, Morgan Freeman, Henry Golding, Dane Cook a Sean Penn, který se v originálním snímku z roku 1982 proslavil.

Právě Penn čtení zorganizoval pro charitativní účely. Bude probíhat pomocí živého vysílání na Facebooku a TikToku 21. srpna a sledující mohou v jeho průběhu přispět organizacím, které bojují proti pandemii koronaviru.

Pitt a Aniston se společně objevili na obrazovce v roce 2001. Tehdy se Brad blýsknul v seriálu Přátelé. To bylo rok po svatbě s Aniston. Loni se potkali na několika udíleních hereckých cen včetně Zlatých glóbů nebo cen SAG, kde jejich zákulisní setkání vyvolalo opravdu velký rozruch.

Fanoušci si od té doby nepřejí nic jiného, než aby se jejich oblíbená hvězdná dvojice dala opět dohromady. Brad je v rozvodovém řízení s Angelinou Jolie, stále se nezvládli finančně vyrovnat, a po loňských filmových úspěších se věnuje hlavně dětem. I Jennifer je podle všeho stále single. Když už nic jiného, k projektu přilákají aspoň mnoho diváků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám