Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Angelina Jolie (48) udělala vzácnou výjimku a v rozhovoru pro Vogue se dotkla i rozchodu s exmanželem Bradem Pittem (60). „Bylo to správné rozhodnutí,“ řekla herečka, režisérka a filantropka.

Pitt a Jolie spolu vychovávali šest dětí, syny Maddoxe (18), Paxe (16) a Knoxe (11) a dcery Zaharu (15), Shiloh (12) a Vivienne (11). Jedním z hlavních motivů k rozchodu s manželem bylo podle herečky blaho rodiny.

„Stále se zaměřuji na jejich uzdravení. Někteří využili mého mlčení a děti si pak v médiích o sobě četly lži. Ale připomínala jsem jim, že ony pravdu znají a mají vlastní hlavu,“ uvedla herečka, která potomky popsala jako „šest velmi statečných a nesmírně silných mladých lidí“.

Jolie je biologickou matkou dcery Shiloh a dvojčat Knoxe a Vivienne, Maddox, Pax a Zahara jsou adoptovaní. V jejich domácnosti nejde o tabu, naopak. O procesu adopce s nimi herečka otevřeně mluví a děti nabádá, aby byly hrdé na své kořeny.

„Se svými adoptovanými dětmi se nemohu bavit o době, kdy jsem je čekala, ale podrobně se s nimi bavím o cestě, která mě k nim přivedla a jaké to bylo, když jsem se jim poprvé zadívala do očí,“ svěřila Jolie v nezvykle otevřeném rozhovoru.

S exmanželem Pittem se dali dohromady v roce 2004 během natáčení filmu Pan a paní Smithovi. Vzali se v srpnu 2014. O dvě léta později herečka požádala o rozvod.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám