Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brad Pitt (60) konečně získal Oscara. Filmová akademie mu po letech tvrdé dřiny a nespočtu fantastických výkonů udělila uznání za vedlejší roli Cliffa Bootha ve filmu Tenkrát v Hollywoodu.

Hojně se spekulovalo, jestli Brad dorazí na udílení cen sám, nebo v doprovodu nějaké dámy. A ačkoliv si fanoušci usilovně přáli, aby dotyčnou byla jeho bývalá manželka Jennifer Aniston, hollywoodský hřebec se nakonec na červeném koberci objevil sám.

V hledišti se k němu však připojila usměvavá blondýnka, která zaujala dokonce místo po jeho boku v první řadě. A o koho se jedná? Cynthia Pett-Dante je Bradovou dlouholetou manažerkou. Bylo tedy více než na místě, aby byla svědkem tak významné události v Pittově kariéře.

Po obdržení Zlatého glóbu, cen BAFTA, SAG a Critic´s Choice za roli v nejnovější tarantinovce, se Oscar dal čekat, ale konkurence stále byla veliká. Ve stejné kategorii bojovali totiž legendy Tom Hanks, Anthony Hopkins, Al Pacino a Joe Pesci. Na rozdíl od nich si ale Pitt doposud Oscara za herecký výkon neodnesl. V roce 2013 si sice zahrál v oscarovém snímku 12 let v řetězech, ale sám oceněn nebyl.

Cynthia je známou producentkou a majitelkou společnosti Brillstein Entertainment Partners, která kromě Brada zastupuje například Courteney Cox, Charlieho Hunnama, Ramiho Maleka nebo Elizabeth Olsen. Pitta zastupuje minimálně od roku 2012, kdy oznámil zasnoubení s dnes již odloučenou manželkou Angelinou Jolie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám