Hlavní obsah
Článek

Brad Pitt (60) si odnáší jednu cenu za druhou za roli Cliffa Bootha v tarantinovce Tenkrát v Hollywoodu. Pro další si přišel na Santa Barbara International Film Festival, kde obdržel poctu za celoživotní práci v podobě prestižní ceny The Modern Master Award. Tam ho kromě fanoušků také hojně obletovali novináři.

Kvůli shledání s bývalou manželkou Jennifer Aniston (55), ke kterému došlo v zákulisí udílení SAG Awards, jsou totiž všichni zvědaví, jak to s Jennifer má. A na filmovém festivalu se neváhali Brada narovinu zeptat, jestli na Oscary vyvede právě svou ex.

Pitt na otázku reportérů televize Extra reagoval slovy: „Ne, nemám doprovod,“ a smál se jako malý kluk. Také se raději nenápadně přesunul k dalšímu z novinářů.

Pro Entertainment Tonight herec také uvedl, že zprávy o sobě v posledních dnech raději nečte a zůstává ve slepé naivitě. Drby a spekulace, které dojemné setkání vyvolalo, bere sportovně.

S Entertainment Tonight mluvila také Jennifer, ta celou situaci kolem jejich setkání považuje za zbytečně hysterickou. „Ale o čem jiném by se jinak lidi bavili, že?“ uvedla nakonec povzneseně.

Brad a Jennifer byli manželi v letech 2000-2005 a od krachu Pittova druhého manželství s Angelinou Jolie, s níž má šest potomků, fanoušci nedoufají v nic jiného, než že se k sobě Aniston s Pittem vrátí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám