Hlavní obsah
Článek

Jennifer Aniston (55) byla jednou z nejočekávanějších celebrit na červeném koberci během udílení letošních Zlatých glóbů. A to nejen díky nominaci v kategorii nejlepší ženský herecký výkon v seriálu - drama, kterou si vysloužila za roli Alex v The Morning Show, ale také proto, že se po letech objevila na stejné akci jako její bývalý manžel Brad Pitt (60). A dokonce seděli poměrně blízko sebe.

O jejich vztahu se hojně spekuluje a nejeden fanoušek by si přál, aby se dali znovu dohromady. Dokonce se šušká, že se od Pittova rozchodu s Jolie občas vídají. Během slavnostního večera ale Jennifer zaujala něčím úplně jiným, a sice obřím prstenem na "onom" prstě.

Jen minulý týden si Jennifer vyrazila za sluncem do Mexika s režisérem Willem Speckem. Ten režíroval mimo jiné snímek Pařba o Vánocích, kde si Jennifer zahrála. V posledním půl roce spolu byli viděni několikrát, a tak se okamžitě začalo spekulovat, že ji prstenem obdaroval právě Speck.

Nakonec vyšlo najevo, že prsten z dílny Cartier byl Jennifer pouze zapůjčen. Herečce ale zajistil pozornost na celý večer. Občas zkrátka nemusíte ani nic vyhrát, abyste byli středem pozornosti.

Jennifer v její kategorii nakonec porazila Olivia Colman. Odnesla si cenu za výkon v seriálu Koruna, kde ztvárnila královnu Alžbětu II. Je vidět, že herečce role královen vyloženě sedí. Jen pro připomenutí, v loňském roce si vysloužila Oscara za hlavní roli ve filmu Favoritka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám