Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už dávno pominuly doby, kdy slavní muži mohli vyrazit na společenskou událost jako otrhanci. „Ležérní styl“ totiž vyšel z módy a muži dnes řeší zevnějšek skoro stejně pečlivě jako ženy. Speciálně pokud jde o pány slavné. Tyto slavné muže zvolil magazín GQ jako nejlépe oblékané pro letošní rok.

Opravdovým šokem je hned první místo, na kterém se letos umístil Timothée Chalamet (23). Mladý herec, který má na kontě nespočet ocenění, včetně nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve snímku Dej mi své jméno, letos bodoval hned ve dvou velkofilmech. Jako král Jindřich V. v historickém snímku Král i v dramatu Malé ženy. Obstál ale evidentně i ve světě módy.

Hned za ním se umístil všemi zbožňovaný Brad Pitt (60). Herec, který se vždy přizpůsoboval stylům svých partnerek, se letos vrátil na plátna v plné síle. V tarantinovce Tenkrát v Hollywoodu připomněl, proč je jedním z nejopěvovanějších herců světa. O něco menší úspěch sklidil za snímek Ad Astra, ale kdo by se hněval, když v saku vypadá tak, jak vypadá.

Na třetím místě se umístil homosexuální country rapper Lil Nas X. Pokud nemáte nejmenší tušení, o koho jde, určitě vám neunikl jeho single Old Town Road s otcem Miley Cyrus Billym Rayem, který se na čas stal dokonce nejpřehrávanějším videem na YouTube. Teprve dvacetiletý muzikant si libuje v country stylu a kvůli tomu se musel popasovat s řadou homofobních a rasistických nadávek. Módní ikonou se stal doslova přes noc, a jak je vidět, jeho odvážný styl byl doceněn. Další nejlépe oblékané muže letošního roku si můžete prohlédnout v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám