Hlavní obsah
Článek

Že je Angelina Jolie (48) vzornou matkou, nebo se minimálně snaží, aby to tak vypadalo, není novinkou. Byl to ale Brad Pitt (60), kdo měl se svými ratolestmi po rozchodu s Jolie komplikovaný vztah. Alespoň tedy s nejstarším synem Maddoxem.

Osmnáctiletý Maddox nedávno zahájil studium na univerzitě Yonsei, kam ho mamka Jolie odvezla. Když se však Maddoxe zeptali, jestli ho na kolej přijede navštívit i otec, odpověděl dost neurčitě.

„Nevím, uvidíme. Co přijde, to přijde,“ řekl časopisu InTouch stroze. Syn s otcem se údajně odcizili během rozchodu Jolie a Pitta. Jen několik dní před tím, než pár v září 2016 požádal o rozvod, se spekulovalo, že se právě tihle dva během soukromého letu do krve pohádali, a dokonce mělo dojít i na roztržku.

To vedlo k vyšetřování losangeleské sociálky. Podle E! News však šlo tehdy o pouhou výměnu názorů mezi tátou a teenagerem. „Na žádné rány pěstí ani násilí nedošlo,“ upřesnil zdroj portálu. „Šlo o normální rodinnou hádku.“

Od té doby se však Maddox odmítal s otcem vidět, potkali se později v říjnu téhož roku za přítomnosti terapeuta, jak bylo nařízeno. Jejich vztah je od té doby údajně stále jako na houpačce. Zato s Angelinou je to úplně jiný příběh.

Maddox v roce 2017 pomáhal matce s produkcí filmu First They Killed My Father a vždy o ní mluvil jako o zábavné osobě, se kterou je snadné pracovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám