Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V nové tarantinovce Tenkrát v Hollywoodu se to hemží nejen slavnými herci, ale i jejich dětmi. Ve snímku se blýskla například dcera Bruce Willise (69) a Demi Moore (61) Rumer (31), dcera Umy Thurman (53) a Ethana Hawka (48) Maya Hawke (21) nebo dcera Andie MacDowell (61) Margaret Qualley (24).

Margaret zaujala v roli rozverné hipísačky Pussycat, která sváděla Brada Pitta (60). V poslední době je o ní ale slyšet i díky jiným projektům. Herečka, která si vysloužila nominaci na cenu Emmy za roli v minisérii Fosse/Verdon, je mimo jiné také nadanou tanečnicí a modelkou.

Co se jejího soukromého života týče, randí prý s komikem Petem Davidsonem, který proslul nejen působením v show Saturday Night Live, ale především vztahem, zásnubami a následným rozchodem s Arianou Grande. Měl také románek s mnohem starší herečkou Kate Beckinsale, ale to už je prý všechno minulost.

S Qualley údajně randí už měsíce a podle US Weekly je z něj herečka nadšená. Vypadá to, že o Margaret ještě hodně uslyšíme, ať už ve spojitosti s její prací, nebo milostným životem.

Reklama

Další články

Načítám