Hlavní obsah
Článek

Mezi zprávami o tom, že finišuje rozvod mezi Bradem Pittem (60) a Angelinou Jolie (48), se objevila i jedna, která se svezla na vlně zájmu o slavný pár. Sedmačtyřicetiletá podnikatelka a modelka Caprice Bourret se velmi nevybíravě vyjádřila o Jolie. Na ostrá slova došlo během rozhovoru pro New Magazine.

V tom mimo jiné vzpomínala na večeři, kterou strávila ve společnosti Angeliny. Byla prý „divná“, pokusy o společnou řeč selhaly. „Zvlášť jsem byla na večeři s Bradem Pittem a Angelinou Jolie, ale nemůžu si vzpomenout, jestli už tenkrát byli svoji. Brad byl úžasný, Angelina byla dě**a. Za celý večer neřekla jediné slovo. Jen tam seděla a hleděla. Vážně, byla hrozná,“ nebrala si modelka servítky.

A aby bylo jasné, že ke slavné herečce a nyní šestinásobné matce nechová sympatie, dodala, že Bradovi to mnohem víc svědčilo s jeho exmanželkou Jennifer Aniston. S tou strávil pět manželských let, děti spolu neměli.

S Jolie Pitt sdílí hned šest potomků, tři biologické, tři adoptované. Vzali se v roce 2014, o dva roky později oznámili rozchod.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám