Hlavní obsah
Článek

Angelina Jolie (48) a Brad Pitt (60) spolu nebyli viděni od září 2016, kdy Jolie podala žádost o rozvod. Americký magazín Who však nyní uveřejnil jejich aktuální fotografie ze společného setkání, které mělo proběhnout tuto středu a vypadalo velmi emotivně. Přes okno je v Beverly Hills vyfotil pohotový fotograf, když se sešli pravděpodobně v advokátní kanceláři.

Podle magazínu tam strávili tři hodiny, během nichž to vypadalo na hotovou bouři citů. Jolie rozhazovala rukama, zatímco Pitt přecházel po místnosti a popíjel z láhve. Při odchodu údajně ukázal fotografům zdvižené palce, snad na znamení, že je všechno v pohodě. Je možné, že se rozvod konečně chýlí ke konci?

Jolie dala v minulosti jasně najevo, že chce jejich šest dětí do výhradní péče, nicméně v prosinci loňského roku, kdy měl o péči o děti rozhodnout soud, si spor pár nejspíš rozmyslel s tím, že se v blízké budoucnosti raději dohodnou sami, co s dětmi bude. Brad usiluje o péči střídavou.

Nedávno se začalo intenzivně šuškat o tom, že Pitt už začal nový vztah s herečkou Charlize Theron. Nyní je však Amerika na nohou a některé bulvární plátky už dokonce začaly spekulovat o „velkém návratu“ hvězdného páru. Uvidíme, co nás tedy ještě čeká...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám