Hlavní obsah
Článek

I když si Brad Pitt (60) své soukromí střeží, podle zahraničních médií se herec rozhodně nenudí. Kdyby byla všechna tvrzení o něm pravdivá, nejspíš by denně randil a neměl by ani čas na práci.

Poté, co Angelina Jolie (48) podala žádost o rozvod, byl Brad spojován s řadou žen. Měl prožít románek s architektkou Neri Oxman i kolegyněmi z Hollywoodu. Spekulovalo se o Sienně Miller i jeho exmanželce Jennifer Aniston (55), která měla dokonce podle nejdivočejších představ médií s Bradem otěhotnět.

Momentálně je herec, který s manželkou bojuje o výchovu šesti dětí, spojován s neméně slavnou Charlize Theron (48). S držitelku Oscara za hlavní roli v thrilleru Zrůda jej měl seznámit její bývalý snoubenec Sean Penn.

„Už spolu randí měsíc. Sean je sám překvapený, jak rychle to mezi nimi zajiskřilo,“ tvrdí zdroj britského deníku The Sun, podle něhož už měla Charlize Brada navštívit v jeho kalifornském sídle. Společně byli spatřeni také na večírku hollywoodské smetánky, kde si prý Charlize dopřála několik drinků na uvolnění, zatímco bývalý alkoholik Brad zůstal u perlivé vody.

Herecké hvězdy spojuje nejen jejich práce, ale také rodičovské povinnosti. Charlize adoptovala August a Jacksona, Brad tři ze svých šesti děti. Oba mají zkušenost s potomkem, který si není jistý svou sexualitou. Pittova Shiloh (12) inklinuje ke klukovské vizáži, hereččin Jackson (5) se pro změnu rád obléká jako holčička.

Reklama

Další články

Načítám