Hlavní obsah
Článek

Působí jako vyvoněné celebrity, ke kterým byste se chtěli přivinout, opak je ale často pravdou. Těchto šest celebrit byste si domů nepozvali, z jejich chabých hygienických návyků se vám totiž udělá pěkně špatně.

Jessica Simpson

Zářivý úsměv Jessicy Simpson (43) možná nevydrží dlouho. Herečka/zpěvačka si totiž nečistí zuby. Nejenže se touto informací netají, ale dokonce sama tvrdí, že její chrup čištění nevyžaduje. Pusu si pouze vyplachuje ústní vodou. Aspoň, že tak.

Cameron Diaz

Herečku v důchodu Cameron Diaz (51) můžete často vidět se skvrnami potu v podpaží. Cameron sama přiznala, že zásadně nepoužívá deodoranty. Enews se svěřila, že antiperspiranty nepoužívá už přes 20 let, protože jsou podle ní škodlivé. Stát v hereččině blízkosti během parného letního dne možná bude stejně škodlivé.

Megan Fox

Sexy herečku Megan Fox (37) byste si na návštěvu pozvat nechtěli. Přiznala totiž, že po sobě zapomíná splachovat toaletu. Za nechutným zlozvykem stojí prý její chabá paměť a několikrát se kvůli tomu ocitla i v pěkně trapné situaci.

Kristen Stewart

Když herečka Kristen Stewart (33) během natáčení ságy Stmívání randila s Robertem Pattinsonem, její partner se svěřil, že bylo pár věcí, které ho na Kristen tak trochu odpuzovaly. Herečka se totiž sprchovala jen občas a vlasy si myla zřídka. Zuby si čistila pouze jednou denně a nikdy nepoužívala parfém.

Brad Pitt

Se šesti dětmi na krku a vytížený natáčením se herec Brad Pitt (60) často pořádně zapotí. Na sprchu už ale nemá vždycky čas. Pitt dokonce přiznal, že sprchování jednoduše nestíhá, zato má u sebe vždy vlhčené ubrousky, které mu v nouzi pomohou. Aspoň trochu se snaží.

Harry Styles

Zpěvák Harry Styles (30) byl sice označován za nejatraktivnějšího člena chlapecké skupiny One Direction, jeho chabé hygienické návyky mu však odpárat nelze. Kolegové ze skupiny se svěřili, že Harrymu nechutně páchnou nohy, a dokonce často ve společnosti prdí. Jeho bývalá přítelkyně Taylor Swift se dokonce svěřila, že Harryho dech nechutně zapáchal po cigaretách, kávě a alkoholu. Není holt všechno zlato, co se třpytí.

Reklama

Další články

Načítám