Hlavní obsah
Článek

Včera některými médii proletěla zpráva o tom, že má být herečka Jennifer Aniston (55) těhotná. I kdybychom se chtěli dopočítat, pokolikáté už se taková zvěst objevila, nepovedlo by se nám to. Jde už o takový evergreen.

Na důvěryhodnosti zprávě nepřidala ani doplňující informace jak o údajném otci, jímž má být hereččin exmanžel Brad Pitt (60), tak o tom, že Pittova žena Angelina Jolie jim lásku přeje a se situací je v pohodě, jak se říká. Pravda, také se říká „nikdy neříkej nikdy“, ale na společné dítě Jen a Brada bychom si tedy nevsadili.

Aniston se po rozchodu s manželem Justinem Therouxem soustředí na pracovní život. K herectví si přidala i produkci a ve čtvrtek v Los Angeles představila nový film Dumplin´.

Mužský doprovod vedle sebe neměla, zato si užila svou chvilku v obklopení kolegů a kolegyň, především Dolly Parton, která participovala na hudební stránce filmu. Podpořit svou kamarádku přišla i Courteney Cox, jejíž dlouholeté přátelství s Aniston sahá až k devadesátkovému seriálu Přátelé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám