Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve světě pravděpodobně není žhavějšího tématu, o kterém by se divočeji diskutovalo, než je milostný život Brada Pitta (60). Od rozchodu s Angelinou Jolie (48) v roce 2016 se pro něj prakticky moc nezměnilo. Přestal pít, navštěvuje terapie, věnuje se dětem, tvrdě pracuje a stále se soudí s Angelinou.

I přes divoké spekulace pochybných bulvárních plátků z USA o tom, že se dal zpátky dohromady s čerstvě rozvedenou Jennifer Aniston (55), se Brad o svém milostném životě vůbec nevyjadřuje a žádnou novou známost zatím nepotvrdil. Přesto se o každé ženě, vedle které se náhodou ve společnosti objeví, čile spekuluje, že je jeho novou partnerkou.

Stejně je tomu i v případě šperkařky a přírodní léčitelky Sat Hari, se kterou sdílel stůl při charitativním koncertě skupiny Red Hot Chili Peppers. Akce měla za cíl podpořit Silverlake Conservatory of Music, která se zasluhuje o podporu vzdělání dětí a spoluzaložil ji "redhoťák" Flea.

Brad vypadal celkově v dobré náladě, zatímco si odskočil od natáčení filmu Once Upon A Time In Hollywood s Leonardem DiCapriem. Sat Hari je mimo jiné blízkou přítelkyní členů Red Hot Chili Peppers už řadu let. Doprovázela je dokonce na nejednom turné, kdy se starala o jejich duševní zdraví, ať už to znamená cokoliv. Pokud Brad s někým randí, jsme si jisti, že to světu oznámí v pravý čas, pokud vůbec. Nicméně po jeho zkušenostech s Angelinou se mu nedivíme, že si dává trochu na čas.

Reklama

Další články

Načítám