Hlavní obsah
Článek

Rozpad manželství s Bradem Pittem (60) se na svého času nejkrásnější hollywoodské hvězdě nehezky podepsal. Angelina Jolie (48) už má ale naštěstí období, kdy se psychické problémy projevily na její vizáži, za sebou.

Vztah rodičů šesti dětí nejspíš ještě není definitivně u konce. Vánoce jsou dokonalou příležitostí k usmíření. Pokud se Angelina a Brad opravdu sejdou u jednoho stromečku, nebude to kvůli mediálnímu obrazu, ale především kvůli jejich potomkům. Společné Vánoce by pro ně byly tím nejlepším dárkem.

Angelina je v adventním období v dobré náladě, což potvrdila v New Yorku. Místo ztrhané tváře předvedla úsměv a slušelo jí to tak, že se začalo spekulovat o omlazující plastice. Takhle spokojeně už totiž herečka, režisérka a bojovnice za lidská práva dlouho nevypadala.

Hvězdu filmů Narušení, Lara Croft – Tomb Raider či Wanted tento týden potěšilo vyhlášení nominací na Zlaté glóby. V hereckých kategoriích ji sice nenajdeme, přesto má hned dva důvody k radosti. Její nejnovější režisérský počin First They Killed My Father má šanci získat cenu pro nejlepší cizojazyčný film. Angelina jej totiž natočila v Kambodži. Mezi animovanými snímky je nominován film The Breadwinner, pod nímž je podepsaná jako producentka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám