Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Možná je jí přes čtyřicet, ale vypadá, že je v nejlepší životní formě. Angelina Jolie (48) to opět dokázala, když vyrazila v delších černých šatech na ramínka, a navíc bez podprsenky, na nákupy s dětmi. Na nohy tentokrát nasadila pohodlné gladiátorky. Klasická ukázka toho, jak být neskutečně sexy a zároveň zůstat decentní.

Oscarová hvězda vzala tentokrát své ratolesti v Los Angeles do hračkářství a nebyla lakomá. Za chvíli každé z dětí svíralo v ruce nějaký ten přírůstek do své hračkové říše. Rodinu doprovázeli dva bodyguardi a chůva.

Každopádně odloučení od manžela Brada Pitta (60) Angelině jen prospívá. Poté, co v září loňského roku podala herečka žádost o rozvod, se s ním nevídá. Pitt později připustil, že za rozpadem jeho manželství je alkohol. „V pití jsem byl vždycky profík. Když jsem si pořídil rodinu, měl jsem to pod kontrolou, ale loni se ukázalo, jak obrovský je to problém,“ svěřil koncem dubna magazínu GQ.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám