Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Po období, kdy Angelina Jolie (48) zmizela z veřejného života a spíše než Hollywood řešila rozvod s Bradem Pittem (60) a péči o šest dětí, se herečka opět vrací na scénu. Obdivovaná hvězda v Kambodži představila svůj nejnovější režisérský počin.

Brad loni propagoval novinku Spojenci, již natáčel v době, kdy jeho manželství spělo k rozvodu. Zatímco Pitt podpořil špiónské drama z druhé světové války po boku těhotné Marion Cotillard (48) a zavítal dokonce i na udílení Zlatých glóbů, Jolie se všem společenským akcím vyhýbala.

Nyní konečně došlo i na Angelinu, která musela kvůli svým pracovním povinnostem vylézt z nory. Jako herečka se v posledních letech nerealizuje, ale během manželské krize stačila režírovat film First They Killed My Father, jehož děj se odehrává v Kambodži, kde proběhla slavnostní premiéra.

Jolie se během rozhovoru pochopitelně nevyhnula tématu, které nedávno plnilo média po celém světě. Její rozvod novináře zajímal více než samotný film. „Už k tomu nemám moc co říci, snad jen to, že to bylo nesmírně náročné období. Jsme rodina a vždycky rodinou budeme, překonáme to a budeme ještě silnější. Spousta lidí byla nebo je ve stejné situaci,“ svěřila herečka, již do Asie doprovázelo všech šest jejích dětí.

Reklama

Další články

Načítám