Hlavní obsah
Článek

Francouzská herečka měla být podle některých důvodem rozvodu Brada Pitta (60) a Angeliny Jolie (48), ale Marion Cotillard (48) je v tom nevinně. Kráska, jíž role Edith Piaf přinesla Oscara i Českého lva, očekává druhého potomka s jiným hercem, který ale nejspíš o slávu příliš nestojí.

Marion a Brad spolu prožili románek jen podle scénáře k filmu Spojenci. Shodou okolností v něm hrají špióny stejně jako Pitt a Jolie ve snímku Mr. & Mrs. Smith, při jehož natáčení mezi herci propukla láska. Cotillard jakýkoliv poměr se svým slavným kolegou popřela a potvrdila, že otcem jejího nastávajícího potomka je Guillaume Canet, s nímž má už pětiletého syna Marcela.

Brad Pitt po rozpadu manželství s Angelinou Jolie o pozornost příliš nestojí, ale musí společně se svou filmovou partnerkou Marion Cotillard Spojence propagovat po celém světě. Filmové hvězdy spolu zavítaly i do španělského Madridu, kde opět vypadaly jako dokonalý pár.

Těhotná herečka zvolila volné černé šaty a na červeném koberci byla okouzlující. K naprosté dokonalosti chyběl jen její partner, jehož přítomnost by konečně definitivně ukončila veškeré spekulace. Vzhledem k tomu, že jde také o herce, by mu pózování před fotografy nemělo činit problémy.

Brad má nejspíš nejhorší období za sebou. Herec byl totiž osočován z toho, že v letadle fyzicky napadl syna Maddoxe, ale vyšetřování FBI jeho vinu neprokázalo.

Reklama

Další články

Načítám