Hlavní obsah
Článek

Podle posledních informací z okolí Angeliny Jolie (48) a Brada Pitta (60) není pár od jejich rozchodu před čtyřmi týdny v jakémkoli kontaktu. Nevraživost mezi nimi panuje především kvůli neshodám v péči o děti. Zatímco Jolie si trvá na svém a chce všech šest dětí do výhradní péče, Pitt bojuje za střídavou. Zřejmě jediný Maddox by současnou situaci, kdy jsou děti jen s matkou, uvítal.

Brad se prý zhruba tři týdny po rozchodu s Angelinou viděl s dětmi, jednalo se prý o emotivní setkání, při němž nechyběly ani slzy. Jedno z dětí ovšem chybělo. Nebyl to nikdo jiný, než patnáctiletý Maddox. Právě ostrá rozepře mezi ním a Pittem v letadle měla být poslední kapkou, po které Jolie požádala o rozvod. Podle zdroje magazínu US Weekly se Maddox rozhodl setkání s otcem neúčastnit. „Maddox si vybral tam nejít a zůstat s Angie,“ prozradil.

Jolie si Maddoxe adoptovala v roce 2002, dva roky předtím, než poznala Pitta a s nejstarším z šesti jejích dětí k sobě mají prý velmi blízko. Chlapec údajně celou situaci vnímá tak, že když s Pittem skončila maminka, on s ním skončil také a prý se necítí být jeho synem. Maddox má navíc právo jako jediný z potomků se sám rozhodnout, s kým bude chtít bydlet. Zákony v Kalifornii to umožňují dětem starším čtrnácti let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám