Hlavní obsah
Článek

Vyostřená situace kolem rozvodu Angeliny Jolie (48) a Brada Pitta (60) se pomalu ale jistě uklidňuje! Tomu nasvědčuje hned několik faktů.

Angelina Jolie podle informací serveru TMZ nechce spolupracovat s policií, zarytě mlčí a odmítá se jakkoliv vyjadřovat k tomu, že měl Brad Pitt v polovině září během letu z Francie do Los Angeles napadnout patnáctiletého syna Maddoxe. „Má jediný jasný cíl. Chce především chránit děti, ne trestat Brada,“ vysvětluje hereččin postoj zdroj z jejího okolí.

Rozvádějící se manželé udělali navíc další společný krok. Poté, co Angelina zakázala Bradovi k dětem přístup, se dohodli na provizorní společné péči o děti. Ta spočívá v tom, že se Brad s dětmi může setkat za přítomnosti psychologa. Pokud bude vše při návštěvách probíhat v pořádku, bude se s nimi již bez dozoru moci vídat po dohodě s Angelinou i nadále.

Toto vzájemné ujednání má trvat tři týdny. Vzhledem k tomu, že Angelina Jolie chce podle rozvodových papírů získat všech šest dětí do své výhradní péče a Brad Pitt s tím nesouhlasí, je ve hvězdách, jak se celá záležitost bude vyvíjet dál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám