Hlavní obsah
Článek

Přestože tváří rozvodu Angeliny Jolie (48) a Brada Pitta (60) se stala paradoxně Jennifer Aniston (55), v souvislosti s nenadálými událostmi a jejich příčinami se skloňuje spíše jméno jiné hercovy ex Gwyneth Paltrow (51). Podle některých zdrojů má být jedním z důvodů rozpadu nejslavnějšího páru Hollywoodu právě oscarová kráska ze Zamilovaného Shakespeara, která raději odjela strávit konec září a především své úterní 44. narozeniny do slunného mexického letoviska Cabo.

Z fotografií sice není zřejmé, zda herečka odletěla na dovolenou s oběma dětmi Apple (12) a Mosesem (10) i partnerem Bradem Falchukem, jelikož na pláži se kolem ní motali spíš jiní pánové, každopádně v originálních plavkách sladěných se slunečními brýlemi vypadala skvěle a s přihlédnutím k věku přímo fantasticky.

Ne náhodou ji tak měl podle serveru GossipCop Brad dávat své choti za příklad. Nelíbilo se mu totiž, jak Angelina stále ztrácí na hmotnosti a údajně jí měl navrhnout, že by mohla zkusit používat stejné metody péče o váhu a postavu jako Paltrow...

Reklama

Další články

Načítám