Hlavní obsah
Článek

Slavný hollywoodský pár se u soudu bude přít o děti, ale pokud jde o majetek, žádné neshody se neočekávají. Finanční vypořádání totiž řeší předmanželská smlouva, v níž herci vyčíslili své jmění.

Podle amerického serveru TMZ společný majetek Brada Pitta (60) a Angeliny Jolie (48) dosahuje 400 miliónů dolarů, což odpovídá téměř deseti miliardám českých korun. Herecký pár disponuje celkem dvanácti nemovitostmi, jejichž dělení smlouva jasně definuje. Sedm z nich patří Bradovi, dvě Angelině a tři si pořídili společně jako manželský pár. Konkrétně jde o zámek Miraval ve Francii, dům v New Orleans a newyorský apartmán.

Detaily smlouvy sice nebyly zveřejněny, ale server tvrdí, že si herci ujasnili, jak s majetkem v případě rozvodu naloží. Tak jednoduché to ovšem nebude s jejich šesti dětmi, k nimž mají oba velmi blízký vztah. Angelina by děti ráda dostala do vlastní péče a obešla by se i bez výživného od Brada. Manžel ale s touto velkorysou nabídkou pochopitelně nesouhlasí a hodlá o děti bojovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám