Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězem 5. dílu show Tvoje tvář má známý hlas se stal Bořek Slezáček (56), který předvedl velmi emotivní vystoupení.

Ztvárnil Jaromíra Nohavicu (70) s písní Kometa. „Já mám několik písní, které mě vždycky rozbrečí. Musel jsem si ji zazpívat asi stokrát za sebou, abych u ní přestal brečet,“ svěřil Slezáček, který připustil a překvapil, že je celkově velká „plačka“. Rád si například popláče u filmů jako Forrest Gump nebo Hačikó - příběh psa.

Hlasová poradkyně show Linda Finková (55) Bořka před vystoupením upozorňovala, že u českých textů si musí dávat pozor, aby nic nepokazil, lidé je totiž znají nazpaměť. To se naštěstí nestalo a herec naopak porotu i své kolegy mile překvapil perfektním ztvárněním ostravského písničkáře.

Evu Burešovou (30) dokonce jeho vystoupení dohnalo k slzám. „Já bych vynechala tady tu hysterii, co se ve mně probudila. Nemám ráda, když se v televizi brečí zbytečně,“ snažila se zastavit pláč. Po chvíli ale přišla další vlna slz. „Dostal jsi mě. Já mám s touhle písničkou spojených spoustu věcí. Nechtěla jsem na to myslet, ale prostě jsi to probudil,“ nechala se slyšet Burešová.

Slezáček šek s výhrou 50.000 Kč věnuje organizaci Černí koně, která pomáhá hendikepovaným dětem.

Reklama

Další články

Načítám