Hlavní obsah
Článek

Míval občas hodně divoký život, ale to už je pasé. Z moderátora a herce Bořka Slezáčka (56) je dnes zodpovědný taťka, pečlivě se věnuje výchově osmiletého Kolji a čtyřletého Andreje. Mrkněte na rozhovor a podívejte se sami, proč je na svá děcka pyšný!

Bořka jsme potkali v pražském parku na fotbalgolf a nešlo si nevšimnout, že má jednu nohu zafačovanou. „Shodou okolností je to fotbalové zranění. Kdysi jsem si natrhl sval. Zanedbal jsem to, takže když se víc hýbu, musím to bandážovat. Ale není to nic, na co bych se chystal umřít,“ smál se moderátor.

Nedávno oslavil padesátiny, během nichž na sociální síť napsal vtipný status o tom, jak často už ve svém věku musí na WC nebo že mu jeho mužnost nezávidí snad jen Sagvan Tofi.

„Celý ten status byla nadsázka. Ale není to takové, jaké to bývalo. V padesáti to samozřejmě není jako ve dvaceti, ale jak se všemi negativy, tak pozitivy. Tělo je na tom hůř, jenže hlava je na tom o poznání líp. Navíc chlapi dospívají poměrně pozdě, takže padesátka je podle mě dobrý věk. Když je člověk zaneprázdněný, stejně to ale vnímá jako číslo,“ řekl Super.cz Slezáček

Se synátory, kteří mu při fotbalgolfu zdatně sekundovali, si nadcházející prázdniny zas až tolik neužije.

„Starší Kolja je prvních čtrnáct dní na táboře, od půlky července, kdy se vrací, začínám hrát muzikál Mamma Mia!, který se vrací. Od třináctého července hrajeme v Hybernii každý den až do třináctého srpna, je to dvaatřicet představení. A hned poté tamtéž začínám zkoušet nový divadelní projekt. Mezitím si maximálně tak uděláme krátké výlety k vodě,“ vysvětlil moderátor.

V obnoveném muzikálu hraje jednoho ze tří potenciálních tatínků nevěsty. Že by stejně jako v představení po světě mohly někde běhat plody jeho skutečných dřívějších lásek, to odmítá.

„Nemyslím si to. Jsem zodpovědnost sama,“ dodal s vážnou tváří Bořek Slezáček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám