Hlavní obsah
Článek

Když Bořek Slezáček (56) vyrazil na muzikálový konkurz, trochu nás překvapilo, že s sebou vzal i oba syny, Kolju a Andreje. Nerozptylovali ho dva uličníci, kteří Divadlem Hybernia proletěli jako hurikán s orkánem dohromady?

"Bylo to trochu nedobrovolné, protože kluci mají jarní prázdniny, tak jsem je vzal s sebou. Ale výjimečné to není. Když už na ně mám čas, tak je to většinou dopoledne, tak je někdy uleju ze školy. Ale paní učitelka to ví," svěřil nám.

"Takhle jsem je teď vzal i na výlet na Moravu, kde jsem měl několik dní práci, takže jsme to spojili s návštěvou obou babiček, nadýchali se smogu v Ostravě, a jeli jsme zpátky. A dneska končíme tím, že půjdeme vybírat kolo Koljovi k narozeninám," vyprávěl nám své otcovské zážitky Bořek.

Pak už jsme se vrátili k muzikálu Iago Janka Ledeckého (61), kam dělal Bořek konkurz. "V tomhle muzikálu, který se dost drží Shakespearovy předlohy, tedy Othella, nejsou skoro žádné ženské role, takže je tam osm mužských rolí, tudíž jich připadá v úvahu docela hodně," řekl nám Slezáček, který v současné době hraje ve třech muzikálech a pěti činoherních představeních.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám