Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) se v seriálu Ohnivý kuře představuje jako herečka, její postava se objevuje v dějové lince Simony Babčákové. Roli nedostala jen díky tomu, že její muž René je autorem seriálu. Málokdo si totiž pamatuje, že Eva hrála spolu s Janem Krausem 12 let divadlo.

"Pravda je, že můj muž mi napsal roli, abych občas zmizela z baráku, ale na druhou stranu nějaké zkušenosti mám, když jsem hrála dvanáct let ve hře Nahniličko v Divadle Na zábradlí. Odešla jsem, když jsem otěhotněla, a vystřídala mě Martha Issová, která vzápětí také otěhotněla. Ale vzhledem k tomu, že mě poslední roky všichni vnímají jako moderátorku, tak dalších rolí moc nebylo," řekla nám Eva.

Na divadelní prkna se ale Eva brzy vrátí. "V průběhu tří měsíců jsem nazkoušela tři divadelní hry ve třech divadlech. Všechno jsou to činohry. Jsem zpátky. Ale Thálie zatím mohou být v klidu, protože za čudly se zatím divadelní ceny nedávají," smála se Eva.

"Jsou to hry Hledám milence, zn.: Spěchá!!!, tam hraju studentku, což mě v osmatřiceti dost potěšilo, potom ve hře Každému jeho psychoterapeuta hraju vrchní sestru Andělku, která si nutně hledá chlapa, a pak ve hře Můžu k tobě ještě koktavou televizní moderátorku a milenku hokejisty, kterého hraje Bořek Slezáček (56)," vypočítala své role.

Reklama

Další články

Načítám