Hlavní obsah
Článek

Moderátor a muzikant Bořek Slezáček (56) se nyní uchází o role ve dvou muzikálech. Tu v Alence v kraji zázraků už má jistou, rád by si zahrál i v připravovaném muzikálu Rocky. A nabízejí mu moc pěkné role. V Alence roli "zhulené" housenky a v Rockym ožralu Pauliho.

Na samotného Rockyho je prý už starý. "Svého času jsem boxoval, ale už je to dlouho. Ale myslím, že to nebude tolik o boxování jako o muzice a o hraní. Na Rockyho jsem starý, na roli jeho trenéra jsem zase prý příliš mladý. Jedna z možností je tak Pauli, to je ožrala a ten neboxuje vůbec," řekl Super.cz Bořek, který by mohl pěkně čerpat ze svého života.

Sám přiznal, že se léčil z alkoholismu. "Ožralu bych bral před deseti lety," směje se Bořek, který v červnu začíná zkoušet muzikál Alenka v kraji zázraků. "Budu se alternovat s Honzou Čenským v roli tatínka. Ještě mi byla nabídnuta role zhulené housenky. Ale jak všichni přátelé vědí, já lehké drogy neberu," dodal s úsměvem Slezáček na večeru světových duetů, kde si zazpíval s kolegy z Dětí ráje Genny Ciatti, Tomášem Löblem a Zdeňkem Hrubým.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám