Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bořek Slezáček (56) byl jedním z kmotrů desky zpěvačky Genny Ciatti, která v muzikálu Děti ráje hraje přítelkyni jeho muzikálového syna. Takže vlastně svojí snaše. A protože jsme se nedávno bavili o tom, že je rád, že nemá dceru, protože by mohla přivést domů někoho, jako je Sagvan Tofi (59), zajímalo nás, zda má i nějakého strašáka v případě skutečné snachy, kterou by si přivedli jeho dva synové.

"Genny je pro mě velká kamarádka. Skoro sestra. Znám se s její mámou, tátou, všemi sestrami, babičkou i dědou. Jsme jedna velká rodina," vypočítal Bořek, který v Genny hraje i v činoherních představeních. "Kdyby mi takovou holku přivedl kterýkoli z mých synů, byl bych moc rád," dodal.

A koho by za nevěstu pro syny naopak nechtěl? "No, omlouvám se, Agáto, ale jsi to ty," svěřil se s obavami z dívky, která by připomínala Agátu Prachařovou (38). "Agáta je samozřejmě skvělá holka, akorát si myslím, že by mi ty kluky převálcovala. Tak jako zatím převálcovala všechny kluky, co znám, kteří s ní kdy chodili," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám